Támogatóink:
 
 
 
 
 


Színes mai lap 2003. január 11. (33.oldal)

 
A SZELLEMEK ELMONDJÁK A JÖVŐT


KÖZELEDIK AZ ATOMHÁBORÚ - állítják a szellemek. Szerencsére, Barasits Zsuzsanna érti a szellemek nyelvét: Q címû könyvében minden várható jót és rosszat, amiről a szellemektől tudomást szerzett, megoszt az olvasóval.  

- A "Q" a szellemnyelv egyik szava. Jelentése: igaz. Ebben a könyvemben azt adom tovább az embereknek, amit a szellemek üzennek rajtam keresztül: az 1999-ben lejegyzett üzenetek a 2001 és 2004 között várható eseményeket tartalmazzák. Az eddig eltelt időszakban sok természeti katasztrófa történt, amit ebben a könyvben már jó előre jeleztem - mondja a szerző.

- Az idei évben is bőven lesznek természeti katasztrófák: árvíz, földrengés, vulkánkitörés. Az év híre a nagy hó, erős szelek és sok víz. Nekünk magyaroknak is jócskán lesz részünk rosszban. E hónap végén társadalmi változások történnek Magyarországon és a gazdasági helyzet sem lesz rózsás. Valami komoly külső hatás nehezíti az ország helyzetét. Ami a legrosszabb az idei évek eseményeitől, így az amerikai-iraki konfliktus kimenetelétõl függ, hogy sikerül-e megúszni egy atomháborút. A szellemvilág előrejelzése szerint mindez nagyban függ hazánktól is - mondja a szerző.

A könyv szövege poharazásos módszerrel született. Ennek lényege, hogy egy lapra írt számsor és ábécé betűi felett a szellemek erejének köszönhetően mozog a pohár. Úgy mozgatják, hogy a lejegyzendő betűk fölött a pohár egy pillanatra megáll, és e betűk lejegyzéséből értelmes szöveg olvasható össze.

(gombás)  


Az előrejelzett katasztrófák egyike.

 

 

Az itt szereplő dokumentumok az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelemben részesülnek, további felhasználásuk a szerző engedélyéhez kötött.