Támogatóink:
 
 
 
 
 


ZalaEgerszeG (2002. december)

Amennyiben nem vigyázunk, szomorú jövő vár ránk

A LÁTNOK IS FÉL AZ ÜZENETEKTŐL

Az év vége felé közeledve sokak fejében megfordul, vajon mit tartogat a jövő. Személyes érdeklődésünkön túl kíváncsiak vagyunk arra is, hogyan alakul a világ, s azon belül szűkebb környezetünk sorsa.


Egyedül talán Barasits Zsuzsanna látnok, médium az, aki látni véli a 2003-as esztendő, és az azt követő évek történéseit. Nyugodtnak azonban egyáltalán nem mondatható. Amennyiben ugyanis látásai beigazolódnak - s az emberiség nem tesz ellenük -, szomorú jövő vár ránk. Üzenetei már csak azért is sokatmondóak, mert a zalaegerszegi látnok előre tudott egyebek mellett az Amerikát ért támadásról.

- Nemrégiben megjelent könyvemben, a Q-ban részletesen leírtam azokat az üzeneteimet, melyek egészen 2004-ig meghatározhatják a világ és Magyarország életét. A látáson túl automatikus írással és poharazással is kapok üzeneteket. Sajnos, egyik sem ígér sok jót. A világ olyan korszakában élünk most, amely fordulópont a jövőt illetően - osztja meg sejtéseit a jövőről Barasits Zsuzsanna.

- Rendkívül fontos, hogyan dönt az emberiség. Mennyire néz körül, mennyire figyel a természetére, a körülötte lévő jelzésekre, valamint a múltbéli üzenetekre. Nem szeretnék senkit sem rémisztgetni! Az a véleményem, hogy minden embernek dolga van itt a Földön. Az egyes sorsprogramok részei egy nagy mozaiknak. Amennyiben egy kis darab sérül, nem lesz szép, egységes a kép. Mindezzel csupán azt akarom mondani, hogy minden egyes embernek kötelessége odafigyelni a körülötte működő világra. Csak ily módon mehetnek helyes irányban a dolgok.
A világ rendjében vannak alapvető normatívák, igazságok és értékrendek, melyek sajnos a mai világban mintha elvesztek volna. Holott ezek betartása nélkül nem lehet létezni. Földünk nagyon károsodott. Megfosztott, kilyukasztott, megsértett a burka. Ezen károsodások eredményeként engedni beszivárogni az ózonjuk a külső erőket, energiákat és azokat a hatásokat, melyek az életre nézve nem jók. Gondoljunk csak bele, nem véletlenek a megszaporodott természeti katasztrófák!
Így védekezik a Föld. Nehéz tehát a jelenlegi helyzet, s sajnos a jövőt sem látom bíztatónak. Ha nem gondolkodunk előre, még több olyan sérülést és kárt okozunk környezetünkben, melyek súlyos következménnyel járnak.

- Miket lát egészen pontosan?

- Az arab világgal való konfliktus nagy hatással lesz egész világunkra. Négy nagyhatalom atomháborúja fenyeget. Amennyiben ez bekövetkezik, nem kell nagy tudósnak lenni, hogy kitaláljuk, milyen eredménnyel jár.

- Közeleg a harmadik világháború?

- Nem is világháború, végháború fenyeget. Bizony megérthetjük, hogy a természet megbosszulja önmagát. Megolvadnak a sarkok, és itt a vég. Ha most nincs észnél a világ, komoly problémák elé nézhetünk. Jómagam is aggódom, mert egy 1992-es üzenetem arról szólt, hogy amint az Etna elkezd forrongani, kezdődik a végveszély. Az Etna körüli történéseket pedig jól ismerjük...
Mindezek azonban nem tények. Változtatni tud rajtuk az ember. Szabad akarattal rendelkezik, melyet, ha jól használ, nem kell félnünk a jövőtől. Ellenkező esetben azonban szánalmas sors vár ránk. Minden perc számít. Most kell jó döntéseket hoznunk annak érdekében, hogy legyen jövőnk.

- Mi egyéb várható a jövő évben?

- Nagyon kemény tél várható, rengeteg hóval és vízzel. Folytatódnak a földmozgások. Gibraltárral kapcsolatban van valami hírem, amit egyelőre nem tudok megfejteni. Amerikában azt a területet fenyegeti veszély, ahol a "varjú nép" él. Hogy melyik ez, egyelőre magam sem tudom. Változatlanul sújtják a természeti katasztrófák Törökországot, s mindazon területeket, ahol azok elõfordultak az utóbbi időben.
Vulkánmozgások is várhatók. Emellett van egy üzenésem egy meteorittal kapcsolatosan. Olyat ír, hogy a tavalyi nem volt komoly, így a jövő évben ettől is tartanunk kell. Fenyegetik az emberiséget újfajta vírusok is. S egy nagyon izgalmas üzenetem, hogy felgyorsul az idő.

- Fontos esztendõ elé néz hazánk 2003-ban, hiszen ekkor dől el, csatlakozhatunk-e az Európai Unióhoz. Ön hogyan vélekedik erről a kérdésről?

- Nem látom akadályát a megvalósulásnak. Ennek ellenére, jó magam nem tapsolok a csatlakozásért. Véleményem szerint, nincs olyan helyzetben, felkészültségben országunk, hogy siettetni kellene az integrációt. Nem vagyunk felkészülve a nyugati gondolkodású világra. Mert akár tetszik, akár nem, az nem a mi világunk. Én még olyat nem láttam, hogy a gazdag ember csak úgy önzetlenül odaadná a pénzét a szegénynek. Mi mégis ezt várjuk az Uniótól! Inkább arra kellene törekednünk, hogy meglévő értékeinkkel gazdálkodva olyan stabil országot teremtsünk, amely önállóságában is meg tudja teremteni önmagát. Nem szabadna arra kuncsorogni, hogy az Unióban kapjunk valamit.

- Várható-e változás a politikában?

- Igen. Úgy látom, március-április környékén fordulat várható. Nyárra történik valami, váltás lesz. Következhet ez nemzetközi hatásra. Mindezekkel párhuzamosan nagyon kemény gazdasági válság jön az országra, amely 2003 nyarától mintegy másfél évig tart majd.

- frau -  

 

 

Az itt szereplő dokumentumok az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelemben részesülnek, további felhasználásuk a szerző engedélyéhez kötött.