Támogatóink:
 
 
 
 
 


Mai Nap, 2003. február 19. (10.oldal)

Barasits Zsuzsanna: Q - Égi Hírmondó: Jövendölések versben

EGY MAGYAR NOSTRADAMUS

Barasits Zsuzsanna olyan dolgokat érzékel a külvilágból, amiket mások nem. A jövőre vonatkozó üzeneteket olvas, és kapcsolatot tart a "másik" világgal. A Q - Égi hírmondó című könyv a szellemi táviratok színes gyűjteménye.

Régóta hevertek Zsuzsa fiókjaiban a lejegyzett látomások, amelyeknek kezdetben nem tulajdonított nagy jelentőséget. Aztán a WTC elleni terrortámadást követően több ember is megkereste azzal, hogy ő ezt előre megjósolta, és most mi lesz tovább? A látnoknő megkereste a papírjait, és elkezdett komoly figyelmet fordítani a többi írásra is. Furcsa, az archaikus nyelvezetre emlékeztető, nehezen értelmezhető versikék ezek, amelyekből, ha a hasonló sorokat összeolvassuk, külön üzeneteket is találhatunk.

A "beszélgetés" módszere az úgynevetett poharazási technika, amikor a médium kezét vezetik a szellemek egy ABC betűin és az "igen", illetve "nem" válaszokat tartalmazó táblán. Zsuzsa azt vallja, hogy a világ fényúton, fénylánccal, köldökzsinórként köti az embert az "égi másához". A szerző szerint a Dee-Sign Kiadó gondozásában megjelent könyv azoknak az embereknek segít, akik nemcsak a szemükkel, hanem a fénnyel, a lelkükkel is olvasni akarnak. Kitárja a kaput az "Idő országába", a múlt-jelen-jövő dimenziójába "sugárutakat" nyit meg. A türelmes olvasónak a lélek üzen, és aki megtanulja, mi az "Idő titka" a matérián kívül, megtapasztalja az Univerzum egységét. Az írás meggyőzheti a másik világ létezésében kételkedő embereket, már csak azért is, mert a három évvel ezelőtti előrejelzéseket a jelenkor történései már igazolták. Ha pedig mégsem változik meg az olvasó véleménye, úgy a versek irodalmi alkotásként is felfoghatóak.

André Melinda

 

Az itt szereplõ dokumentumok az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelemben részesülnek, további felhasználásuk a szerző engedélyéhez kötött.