Támogatóink:
 
 
 
 
 look, 2002. július 25-31.

Q - ÉGI HÍRMONDÓ

Beszélgetés Barasits Zsuzsannával

 

A Q - Égi Hírmondó (Dee-Sign Kiadó) című könyv szerzője különleges asszony, aki immár több mint két évtizede birtokolja a látás képességét. Barasits Zsuzsannával, aki tíz eszetndőn keresztül maga sem volt hajlandó elfogadni különleges adottságát, első könyve megjelenése kapcsán beszélgettünk.

- Mikor tapasztalta magán először a látás képességét?

- 1980-ban kezdődött, de 1990 szeptemberéig képtelen voltam elfogadni. Nagyon precíz ember vagyok, aki nem híve a levegőbe beszélésnek, ezért csakis akkor fogadtam el a látást, amikor több előre látott esemény valóban bekövetkezett. Először csak a jövőt láttam, majd rájöttem, hogy a múltba is képes vagyok visszatekinteni, majd olyan dolgokat, például anatómiai részleteket is kimondtam, amelyeknek nem voltam tudatában. A látás képessége egy csoda, amely ráadásul a múlt eseményeinek látásával azonnali sikerélményt vált ki.

- Az emberek többsége kétkedve fogadja a jövőbelátás képességét.

- Nem véletlenül, hiszen a jövendőmondók között is vannak kóklerek, akik számára mindez egy üzleti alapon működő vállalkozás. Én azonban nagyon komolyan veszem, mindig igazolást kérek a szellemek világától. És soha nem jósolom meg a jövőt, ha nem látom tisztána múltat. Ilyesmi azonban mindössze kétszer fordult elő velem tizenkét éves praxisom során.

- A poharazás technikájával is tarja a kapcsolatota szellemvilággal. Mi ennek a módszernek a lényege?

- A módszer lényege, hogy egy táblára vagy egy papírlapra fel kell rajzolni az abc betűit, nullától kilencig a számokat, valamint az igen és nem szavakat. A médium keze érinti a poharat, amelyet a szellem irányít, és a pohár ide-oda csúszkál a kockákon, ezáltal adva meg a választ a feltett kérdésekre. A legelső poharazás alkalmával a szellemi üzenet így szólt "Ősi magyarok hét domb éje fönn az égen hét elipszis Szent Korona sík ereklye". Megdöbbentem, de folyamatosan érkeztek az üzenetek, ám ezeket 1995-ig nem adhattam ki. Ekkor viszont szaporodni kezdteka felszólítások, hogy terjeszteni kell a hírt, mert a Föld bajban van. Végül a tavaly szeptemberi események győztek meg róla, hogy közre kell adnom ezeket az üzeneteket.

- Mit üzennek a szellemek az emberiségnek?

- A jövő szellemvilága megpróbálja felhívni az emberek figyelmét, hogy elmentek rossz irányba. Négy hatalom atomháborúját vetítik előre, ami a bolygó megsemmisüléséhez vezetne. Az üzenetek bizonyos mentőszálakról is beszélnek, és a magyarok felelősségét hangsúlyozzák, akiknek hatalmukban áll tenni valamit a közeledő katasztrófa ellen. Szeretném, hogy az emberek figyeljenek a figyelmeztető jelekre.

- Nem tart attól, hogy az emberek esetleg kétségbe vonják az Ön által közvetített üzeneteket?

- Az üzenetekeet mindig ugyanazzal a módszerrel kapom. Legelőször egy előrejelzés formájában, amelyeket folyamatosan követnek a ráerősítések. a szavaim hitelessége azért sem vonható kétségbe, mert valamennyi poharazásnál jelen volt egy második személy is, aki lejegyezte a szellemi üzeneteket, ráadásul ilyen archaikus nyelvezetű szövegek írására aligha lenne bárki képes.

ESzB

 

 

Az itt szereplő dokumentumok az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelemben részesülnek, további felhasználásuk a szerző engedélyéhez kötött.